Friday 5 June 2015







Verkkokaupallamme on kaksi päävarastoa toinen Hong Kong:ssa ja toinen EU:ssa. Näin olleen halvathinnat.com pystyy tarjoamaan puhelin, tietokoneen ja tabletin tarvikkeita (koteloita, akkuja, datakaapelia jne.) Hong Kong:sta ALV vapaasti. Tablet koteloita löytyy samsung galaxy tab malleihiin 7:sta tuumasta 10 tuumaan. Samalla voit tilata verkkokaupastamme näytönsuoja tabletin suojausta varten.
Elektroniikka tuotteita lähetetään pääosin EU:n varastostamme jossa on suomen verrattuna alhaisemmat hinnat. Tällä tavalla pystytään tarjoamaan asiakkailemme aina edulliset hinnat. Asiakaskantamme lähetysyy 100,000 ja olemme koko ajan laajentamassa valikoimamme uusilla älypuhelin malleilla kuten Sony Xperia ja Samsung Galaxy Xcover puhelimet. Niiden hinnat ovat merkittävästi halempia kun kilpailjoimme hintoja.
samsung galaxy hinta -   Samsung galaxy tuote sarjan hinnat ovat meillä melkein aina edullisempi. Samsung, Sony, LG ja muut puhelin/ tabletin valmistajat tarjoa kaikille tuotteille vähintään 24kk kansainvälinen takuu joten takuuhuolto onnistuu helposti suomessa riippumatta ostospaikasa.
Samalla voit ostaa meiltä puhelin ja tietokone tarvikkeita edullisesti. Puhelimen muistikortti, akku ja datakaapeli kuuluu verkkokaupamme valikoimaan. Meillä on melkein aina suomen edullisimmat hinnat niissä tuotteissa.
Muistikorttien merkeit ovat Sandisk, Kingston ja Toshiba ja niitä pystyy tilata class 4 ja class 10 nopeudella.
Muistikorttia löytyy aina 8gt:sta 128gt asti ja ne ovat yleensä Hong Kong:in varastostamme josta voit saada ne priority toimituksella kotiin noin viikossa.

Elektroniikka verkkokauppa -  Elektroniikka tuotteiden lisäksi olemme aloittaneet myös ohjelmoiden myytntiä kuten Windows Käyttöjärjestelmä(windows 7 Home premium,Windows 7 pro, windows 7 ultimate sekä windows 8.1 pro), office 2013 ohjelmat(Office Home and student, Office Home Business, Office pro plus sekä office 365).

Online markkinointi strategia yhdistyvät menetelmiä verkkomainonnan jotta löydettäisiin paras online-markkinoinnin ratkaisu kunkin verkkosivuilla. Menetelmät sisältyvät markkinoinnin strategian:
·         tablet kotelo
·         digikamera akku
·         Elektroniikka verkkokauppa
·         samsung galaxy hinta
·         älypuhelin halpa
·         puhelin verkkokauppa
·         älypuhelin kauppa
·         Osta Käyttöjärjestelmä 
·         Windows Käyttöjärjestelmä
·         Sony Xperia hinta

Halpa hinta on meille ykkösasia joten aina yritetään tarjota kilpailjamme verrattuna halvempia hintoja. Jos ostat käyttöjärjestelmä tai virustorjunta(F-secure, Norton, AVG, Avast jne.) www.halvathinnat.com tarjoa sinulle todennäköisesti paras mahdollinen hinta.
Ennen kun teet ostopäätöstä tabletin tai tietokoneen ostoksessa kannattaa tarkistaa verkkokaupamme hintoja ja pyydä tarjousta mikäli haluamasi tuote ei löytyy suoraan valikoimastamme.
GPS navigointti laitteet ovat myös meidän valkoiman tärkeä osa. GPS vastaanottimia pystyy yhdistää tietokoneseen USB tai Bluetooth teknikan kautta. Merenkulku ohjelman ja USB GPS vastaanottimen avulla voit tehdä vanhasta läppäristäsi halpa GPS navigointti laite isolla näytöllä. Sehän on todellä kätevä venellä ja meren matkalla.
Digikameroiden tarvikkeet(digikameran kotelo, akku ja laturi) ovat olleet myös meillä suosittuja tuotteita.
Yritämme pitää aina yleisemmät merkit ja suosituimmat mallit varastossa että pystyttäisimme lähettä ne nopeasti asiakkaille. Suurin osa akuista ovat jo meillä EU:n varastosta josta toimitus kestää vain 3-4 päivää suomeen.
 Meiltä saat myös tulostustarvikkeita kuten mustepatruunat, laserkasetit ja jopa tulostuspapereita.
Valikoimassamme kuuluu yleisimmät merkit kuten: HP, Samsung, Epson, Lexmark jne.
LED tuotteet ovat myös viimeaikoina suositumpia. Meillä on valikoimassamme LED otsalamppuja, käsivalaisimia(taskulamppu) ja LED nauhoja. LED antaa kirkasta valoa ja kuluttaa vähän energia. LED tuotteiden hinta on meillä parasta koska niitä lähetetään suoraan Hong Kong:in varastosta ilman veroa.


Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

1 comments:

  1. NEED: 1. FOR Samsung HP Notebook Laptop RDO HHJSO accu HP HSO4 14" ?
    2. data kabel for Samsung Galaxy Tab 2?
    Prises? Order? Payment?
    matti.haatanen@gmail.com

    ReplyDelete

© 2013 iPRESS. All rights resevered. Designed by Templateism